Taking you to PayPal...

Loading...

Franchisenemer worden: Het Franchise Stappenplan

Het Franchise Stappenplan

Nadat u ons via het informatieformulier hebt laten weten interesse te hebben om franchisenemer te worden bij Pirtek, doorlopen we met u samen het stappenplan.  

Stap 1. Eerste (telefonische) kennismakingsgesprek

Zowel u als wij willen natuurlijk weten of een samenwerking succesvol kan verlopen. Hiervoor voeren we een eerste (veelal) telefonisch kennismakingsgesprek. Wanneer we beiden een positieve indruk van deze eerste kennismaking hebben, sturen wij u onze franchisebrochure toe en maken wij een afspraak met u voor een persoonlijk gesprek op het Pirtek hoofdkantoor in Rotterdam.

Stap 2. Persoonlijke vervolggesprekken

Tijdens het vervolggesprek staan we uitgebreid met u stil bij zaken als het ondernemerschap, de regio, het ondernemingsplan, de financiering en de franchiseovereenkomst. Daarnaast stellen wij u in de gelegenheid om met verschillende collega’s binnen Pirtek te spreken, waaronder franchisenemers. Als alle gesprekken naar volle tevredenheid zijn verlopen, doet u een competentieonderzoek. Indien het de overname van een bestaand Pirtek center betreft zult u ook in gesprek gaan met de verkopende partij, namelijk de huidige franchisenemer, over de diverse aspecten van het center zoals het team, het klantenbestand en uiteraard de overnameprijs. Ook zult u in deze fase van het traject een bepaalde periode mee gaan draaien op een aantal Pirtek centers zodat u zich een goed beeld kunt vormen hoe het dagelijkse reilen en zeilen van de Pirtek operatie en de rol van de franchisenemer passend is voor u.

Stap 3. Ondertekening van het franchisecontract

Indien de persoonlijkheidstest positief is afgerond, dan leggen we in deze fase de samenwerking vast in een intentieovereenkomst. Vervolgens maken we samen het businessplan en regelt u de financiën, de verzekeringen en overige zaken. Uiteindelijk ondertekenen we de definitieve franchiseovereenkomst en krijgt u de Pirtek handboeken uitgereikt.

Stap 4. Opleiding en inrichting vestiging

Na het ondertekenen van het contract zorgen we voor de definitieve vestiging. We coördineren de inrichting van het pand en richten samen met u en uw team de vestiging in conform onze formule en huisstijl. Ondertussen volgt u een (basis)opleiding waarin u wordt klaargestoomd om als franchisenemer succesvol aan de slag te gaan.

Stap 5.  De deuren openen van uw eigen zaak

Dan is het moment daar. U opent de deuren van uw eigen zaak, van uw eigen Pirtek center. De start van uw zelfstandig ondernemerschap waarin u zich continu gesteund weet door de medewerkers van Pirtek (Benelux) BV. Een betere start kunt u zich niet wensen.

Wilt u, voordat u de vragenlijst instuurt,  meer weten over Pirtek en het starten van een eigen franchise onder de vlag van Pirtek, neem dan contact op met:

De heer Peter de Ru
Directeur Operations
Hongkongstraat 29, 3047 BR Rotterdam
Tel: +31-(0)10- 2383213
E-mail: pderu.benelux@pirtek.nl

Meer informatie

Mail ons, indien u meer informatie wilt ontvangen over onze services en producten.

> Verzenden

De Pirtek mobiele 1-uur service 088 111 8888

Laatste nieuws

Pirtek tien jaar VCA gecertificeerd

Pirtek tien jaar VCA gecertificeerd

De controle-audits door TUV Nederland voor het voortzetten van het Bedrijfs VCA*-certificaat zijn wederom positief verlopen. Bij Pirtek zijn we er dan ook trots op dat we voor... MEER