Taking you to PayPal...

Loading...

Open sollicitatie

Voor een open sollicitatie kunt u gebruik maken van onderstaand formulier. Indien u naar een specifieke vacature solliciteert, maak dan links uw keuze.


MS Word of PDF

> Verzenden

Werken bij Pirtek

Pirtek is een bedrijf dat sterk groeit. In Europa startte Pirtek in 1988 haar eerste center in Engeland, om na tien jaar het Pirtek netwerk verder uit te breiden met centers in Duitsland, Oostenrijk, Nederland en België. Na ruim twintig jaar heeft Pirtek meer dan 170 centers in Europa en rijden er meer dan 600 mobiele service units om op locatie de Pirtek-service aan te bieden.

In Europa is Pirtek marktleider in het op locatie vervangen van hydrauliek slangen en hydrauliek leidingen. Met onze 1-uur mobiele service kunnen wij onze klanten snel van dienst zijn. Wij zijn actief in 9 marktsectoren, waaronder de bouw-, de industrie-, maritieme- en logistieke sector.

In de Benelux heeft Pirtek 19 centers en ruim 80 mobiele werkplaatsen. Pirtek investeert in technologie, mobiliteit en kwaliteitsbewaking en levert consistent de hoogste kwaliteit producten en diensten. Onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd.

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's, die deel gaan uitmaken van ons team Mobile Sales & Service Technicians (MSST'er). Ben je klant- en servicegericht, technisch opgeleid en hou je van afwisseling? Dan ben jij misschien onze nieuwe Pirtek collega.

Klik hier voor een overzicht van alle vactures.

Actuele vacatures

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures in de Benelux.

Actuele vacatures

Meer informatie

Mail ons, indien u meer informatie wilt ontvangen over onze services en producten.

> Verzenden

De Pirtek mobiele 1-uur service 088 111 8888

Laatste nieuws

Team De Rooy winnaar Dakar

Team De Rooy winnaar Dakar

Team De Rooy winnaar Dakar #Pirtek feliciteert #TeamDeRooy met hun overwinning in #DAKAR. De vrachtwagen van Gerard de Rooy was de snelste onder de trucks in deze... MEER