Taking you to PayPal...

Loading...

Werken bij Pirtek

Actuele Vacatures

Pirtek is een bedrijf dat sterk groeit. In Europa startte Pirtek in 1988 haar eerste vestiging in Engeland, om na tien jaar het Pirtek netwerk verder uit te breiden met vestigingen in Duitsland, Oostenrijk, Nederland en België. Na ruim twintig jaar heeft Pirtek meer dan 170 centers in Europa en rijden er meer dan 600 mobiele service units om op locatie de Pirtek-service aan te bieden.

Administratief medewerker

Administratief medewerker met CRM kennis, die de franchisenemer ondersteunt met algemene administratieve taken en financiële taken.

Er zijn momenteel 0 vacature(s) voor deze functie.

Center manager

Bedrijfsleider van het center die de monteurs aanstuurt, klanten aan de balie helpt en verantwoordelijk is voor het operationeel runnen van het center.

Er zijn momenteel 0 vacature(s) voor deze functie.

CRM medewerk(st)er National Accounts

Je ondersteunt de National Account Managers bij het onderhouden van de klantrelaties. Je beheert en onderhoudt hiervoor de gegevens van klanten en leads in een CRM database. Hiervoor heb je dagelijks telefonisch contact met zowel nieuwe als bestaande klanten voor...

Er zijn momenteel 0 vacature(s) voor deze functie.

Field Operations Manager

Service- en franchiseorganisatie Pirtek is op zoek naar een Field Operations Manager die gaat voor inhoud, samenwerking en een optimale dienstverlening van de unieke Pirtek formule in de Benelux. Het verhogen van de “operational excellence”

Er zijn momenteel 0 vacature(s) voor deze functie.

Klantrelatie medewerker M/V

Klantrelatie medewerker die ondernemer ondersteunt bij het onderhouden van (potentiële) klantrelaties. Je hebt telefonisch contact met (potentiële) klanten ...

Er zijn momenteel 0 vacature(s) voor deze functie.

National account manager

National accountmanager die verantwoordelijk is voor het onderhouden en uitbouwen van het netwerk van landelijke accounts.

Er zijn momenteel 0 vacature(s) voor deze functie.Meer informatie

Mail ons, indien u meer informatie wilt ontvangen over onze services en producten.

> Verzenden

De Pirtek mobiele 1-uur service 088 111 8888

Laatste nieuws

Nieuwe eigenaars Pirtek Amsterdam-Noord

Nieuwe eigenaars Pirtek Amsterdam-Noord

Sebastiaan en Patricia van Eijs nieuwe eigenaar van Pirtek Amsterdam Noord. Na jaren succesvol te zijn geweest als Center Manager van Amsterdam-Noord heeft Sebastiaan onlangs... MEER