Taking you to PayPal...

Loading...

Werken bij Pirtek

Actuele Vacatures

Pirtek is een bedrijf dat sterk groeit. In Europa startte Pirtek in 1988 haar eerste vestiging in Engeland, om na tien jaar het Pirtek netwerk verder uit te breiden met vestigingen in Duitsland, Oostenrijk, Nederland en België. Na ruim twintig jaar heeft Pirtek meer dan 170 centers in Europa en rijden er meer dan 600 mobiele service units om op locatie de Pirtek-service aan te bieden.

Allround Service monteur

Als je van sleutelen en afwisseling in je werkt houdt, dan kan dit jouw ideale baan zijn!. De Pirtekservicemonteur werkt op locatie.

Er zijn momenteel 6 vacature(s) voor deze functie.

Center manager

Bedrijfsleider van het center die de monteurs aanstuurt, klanten aan de balie helpt en verantwoordelijk is voor het operationeel runnen van het center.

Er zijn momenteel 0 vacature(s) voor deze functie.

Klantrelatie medewerker M/V

Klantrelatie medewerker die ondernemer ondersteunt bij het onderhouden van (potentiële) klantrelaties. Je hebt telefonisch contact met (potentiële) klanten ...

Er zijn momenteel 1 vacature(s) voor deze functie.

National Account Manager

Pirtek's national accountmanager hydrauliekservice is verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van het netwerk van landelijke accounts. Deze functie is rond de grensstreek België.

Er zijn momenteel 1 vacature(s) voor deze functie.Meer informatie

Mail ons, indien u meer informatie wilt ontvangen over onze services en producten.

> Verzenden

De Pirtek mobiele 1-uur service 088 111 8888

Laatste nieuws

Pirtek tien jaar VCA gecertificeerd

Pirtek tien jaar VCA gecertificeerd

De controle-audits door TUV Nederland voor het voortzetten van het Bedrijfs VCA*-certificaat zijn wederom positief verlopen. Bij Pirtek zijn we er dan ook trots op dat we voor... MEER