Taking you to PayPal...

Loading...

Services

Hydrauliekslangen reiniging Hydrauliekslangen reiniging

Hydrauliekslangen reiniging

Pirtek reinigt alle hydrauliekslangen voor montage!

Pirtek hanteert altijd dezelfde procedure alvorens hydrauliekslangen en leidingen worden gemonteerd op diverse machines en installaties. Voor montage worden de hydrauliekslangen en leidingen altijd gereinigd, op locatie of op het center. Wij noemen dit Hose Cleanen.

Het gevaar kan al in een klein vuiltje zitten. Zelfs de allerfijnste vuildeeltjes, aanwezig in de hydrauliekolie en niet zichtbaar voor het oog, beschadigen op lange termijn pompen, regelkleppen of andere componenten. De gevolgen: vermogensverlies of zelfs systeemuitval. De vervuiling in slangen is afkomstig van achterblijvende olie en vet en van metaal- en rubberdeeltjes. Maar het wordt ook veroorzaakt door verschillende werkprocessen van zagen, buigen en flairen van leidingen, persen van koppeling en huls en te lange intervallen bij het vervangen van filters.

Hose Cleaning voorkomt verontreiniging in het hydraulieksysteem

Om te voorkomen dat deze verontreiniging in het hydraulisch systeem terecht komt, wordt iedere afgezaagde slang vóór het assembleren inwendig door ons gereinigd. Dit doen we door Hose Cleaning.

Met een Hose Clean pistool worden vanaf beide uiteinden twee proppen in de slang geschoten voor een maximale reiniging van eventuele vuildeeltjes. Om te voorkomen dat er alsnog vuil in de slang komt alvorens montage op de machine, worden gele conische pluggen tijdelijk in de slang gestoken. Deze worden vervolgens weer verwijderd op het moment dat de slang daadwerkelijk op de machine wordt gemonteerd

Wilt u meer weten over deze service, neem dan contact op met een van onze Pirtek centers.