Taking you to PayPal...

Loading...

Services

Mobiele 1-uur service Mobiele 1-uur service

Mobiele 1-uur service

Reparatie nodig aan uw hydrauliekslangen? Pirtek, daar kunt u op rekenen!

Heeft u onverwachts te maken met een defecte hydrauliekslang op bijvoorbeeld een van uw graafmachines, laadklep, heftruck of hoogwerker? Met onze mobiele 1-uur service zijn wij binnen één uur bij u op locatie, waar u zich ook bevindt in de Benelux.

Pirtek is Europees marktleider en specialist in hydrauliek systemen.

Pirtek demonteert de defecte slang, assembleert en monteert ter plaatse een nieuwe, zodat u snel uw werkzaamheden kunt hervatten. Dit bespaart u tijd. De machinist of onderhoudsmonteur hoeft niet zelf te sleutelen of op weg te gaan om onderdelen te halen en deze vervolgens zelf te monteren.

Compleet assortiment hydrauliek slangen en koppelingen

Onze servicewagens zijn uitgerust met alle benodigde materialen zoals hydrauliek- en water slangen, hydrauliek appendages, hydrauliek koppelingen, het juiste gereedschap, olie en schoonmaakmiddelen. In korte tijd vervangen onze deskundige en VCA gecertificeerde monteurs de slang, leiding of adapter. en kunt u snel de werkzaamheden hervatten.

Garantie

Pirtek geeft bovendien standaard een half jaar garantie op alle hydrauliek slangen voorzien van het rode Pirtek garantielabel. Op het Pirtek rode garantielabel is in één oogopslag te zien of de slang binnen de garantietermijn valt, wie de slang gemaakt heeft en welke lengte de slang heeft.  

Met 22 vestigingen in de Benelux is er altijd een Pirtek center bij u in de buurt. Daarom kunnen wij binnen één uur bij u op locatie zijn. En dat 24/7 en 365 dagen én nachten per jaar.

"Als u belt, zijn wij al onderweg!"

Wilt u meer weten over deze service, neem dan contact op met een van onze Pirtek centers.