Taking you to PayPal...

Loading...

Nieuws en media

Meer nieuws...

Pirtek tien jaar VCA gecertificeerd

De controle-audits door TUV Nederland voor het voortzetten van het Bedrijfs VCA*-certificaat zijn wederom positief verlopen.... Meer...

Pirtek blijft de vitale diensten steunen

De cruciale dienstverlening blijft in de nieuwe lockdown doorwerken. Hiermee ook de servicebedrijven die zorgen dat deze... Meer...

Programma Dutch Fluid Power Conference 2016 bekend

23-05-2016 | General

Pirtek Benelux is een van de sponsors van de Dutch Fluid Power Conference, dat op donderdag 10 november 2016 plaats vindt in het film- en congrescentrum  CineMec in Ede.

De Dutch Fluid Power Conference, voorheen bekend als Het Hydrauliek Congres, zal dit jaar  gewijd zijn aan Systeemarchitectuur in de Hydrauliek. De organiserende partners FEDA (Federatie Aandrijven en Automatiseren) en VPH (Vereniging Platform Hydrauliek) hebben een spectaculair en technisch programma aangekondigd

André Kuipers, keynote speaker

Zo zal André Kuipers als keynote speaker optreden. Deze bekende Nederlandse astronaut zal uitvoerig ingaan op technologie en innovatie in de ruimte en over System Engineering bij de ESA. Belangrijk echter zijn de veertien gespecialiseerde sprekers op het gebied van hydraulische systeemarchitectuur, die het woord voeren met verschillende invalshoeken op dit thema.

Deelnemers krijgen technisch inzicht in de principes en effecten van systeem-engineering en –architectuur, systeemarchitectuur bij 720 bar, semantische informatie, procesmodellering in mechatronische systemen en meer. De sprekers zijn allen hydrauliekspecialisten uit een keur van universiteiten en bedrijven uit binnen- en buitenland. Vandaar dat de voertaal van het congres Engels is.

Voor de pauze gaan de lezingen vooral over hydraulische systeemarchitectuur in het algemeen. Na de pauze gaan de sessies over systeemarchitectuur in toepassingen. Zo zal er, naast aandacht voor machinebouw en industrie, ook meer aandacht zijn voor de ontwikkelingen in de mobiele hydrauliek.

Discussie en interactie
Deze zevende editie zal meer nog dan voorgaande conferenties de mogelijkheid bieden tot netwerken en kennisdeling. Door het aantal sprekers terug te brengen van twintig naar veertien is meer tijd beschikbaar voor diepgaande discussie en interactie tijdens de presentaties. Ook is meer tijd gereserveerd voor netwerken tijdens pauzes en voor het bezoeken van de Table-Tops.

Table-Tops; Pirtek
Naast sponsoring zal Pirtek tijdens de Table-Tops haar service Total Hose Management onder de aandacht brengen en de Pirtek veiligheidshandschoen.

De Pirtek veiligheidshandschoen is de eerste veiligheidshandschoen wereldwijd, die beschermt tegen (hydrauliek) hoge druk injectieletsel.  Door het dragen van deze handschoenen wordt het risico op verwoning aanzienlijk beperkt bij het inspecteren  van bijvoorbeeld hydrauliek componenten en systemen. De handschoen is bestand tegen een druk van 700 bar en voldoet conform EN 388:2003

Tot 1 juli vroegboekkorting

De toegangsprijs per persoon is € 275,- exclusief BTW. Er geldt een vroegboekkorting, € 245,- per persoon exclusief BTW als deelnemers zich vóór 1 juli 2016 aanmelden.

De toegangsprijs omvat toegang tot de conferentie en het lunchbuffet. Registratie is mogelijk op www.dfpc.nl, waar ook de meest recente informatie te vinden is. Geïnteresseerden kunnen zich bovendien aanmelden voor een Table-Top.

Voor het complete programma van de Dutch Fluid Power Conference, zie bijgaande pdf. 

Program-DFPC.pdf

 

Meer informatie

Mail ons, indien u meer informatie wilt ontvangen over onze services en producten.

> Verzenden

De Pirtek mobiele 1-uur service 088 111 8888

Laatste nieuws

Pirtek tien jaar VCA gecertificeerd

Pirtek tien jaar VCA gecertificeerd

De controle-audits door TUV Nederland voor het voortzetten van het Bedrijfs VCA*-certificaat zijn wederom positief verlopen. Bij Pirtek zijn we er dan ook trots op dat we voor... MEER