Taking you to PayPal...

Loading...

Nieuws en media

Meer nieuws...

Pirtek tien jaar VCA gecertificeerd

De controle-audits door TUV Nederland voor het voortzetten van het Bedrijfs VCA*-certificaat zijn wederom positief verlopen.... Meer...

Pirtek blijft de vitale diensten steunen

De cruciale dienstverlening blijft in de nieuwe lockdown doorwerken. Hiermee ook de servicebedrijven die zorgen dat deze... Meer...

Pirtek op TKD-Almere

02-05-2002 | General

Van 31 mei t/m 2 juni wordt de Nobelhorst in Almere opnieuw omgebouwd tot de grootste demonstratiebeurs van West-Europa voor grondverzet- en sloopmaterieel. De Technische Kontakt Dagen (TKD) brengt grote en kleine spelers op het gebied van grondverzet-, recyclingmaterieel en aanverwante specialismen bij elkaar.

Pirtek Benelux is hier uiteraard aanwezig. Waar je ook kijkt, overal draaien machines met hydrauliek, dus is Pirtek is de onmisbare schakel om alles draaiende te houden.

De 27e editie van de TKD verwacht meer dan 200 exposanten die hun nieuwste materieel en andere producten zullen presenteren én demonstreren. De beurs is gericht aan alle professionals uit de bouwsector en de industrie. Als exposant wordt u een uniek speelveld geboden om materieel en diensten te laten zien aan duizenden geïnteresseerden uit de markt. Daarnaast staat de TKD geheel in het teken van nieuwe trends en ontwikkelingen in de sector. 
Een buitenterrein van 10 ha voor actieve demonstraties van materieel en diensten maken de TKD tot een unieke buitenbeurs. Voor vrachtauto's en dumpers is er een aparte demobaan.

Pirtek nodigt u van harte uit de beurs én onze ‘stand’ te bezoeken: Kavel 26. Klik hier om gratis toegangskaarten te bestellen. (Let op, geen losse kaartverkoop aan de poort)

Meer informatie

Mail ons, indien u meer informatie wilt ontvangen over onze services en producten.

> Verzenden

De Pirtek mobiele 1-uur service 088 111 8888

Laatste nieuws

Pirtek tien jaar VCA gecertificeerd

Pirtek tien jaar VCA gecertificeerd

De controle-audits door TUV Nederland voor het voortzetten van het Bedrijfs VCA*-certificaat zijn wederom positief verlopen. Bij Pirtek zijn we er dan ook trots op dat we voor... MEER