Taking you to PayPal...

Loading...

Nieuws en media

Meer nieuws...

Snellere bevoorrading door nachtelijke service

Sinds augustus 2019 is het centrale magazijn van Pirtek Benelux als eerste binnen de Europese... Meer...

11 t/m 15 september MatExpo

Van 11 t/m 15 september presenteert Pirtek zich op de MatExpo te Kortrijk (België) U wordt hiermee uitgenodigd de beurs... Meer...

Marc Stubenitsky verwerft 2 Pirtek centers.

29-03-2019 | General

Marc Stubenitsky, eigenaar van Pirtek Rotterdam-Zuid heeft per 1 april 2019 twee andere Pirtek Centers overgenomen: Pirtek Breda en Pirtek Heinkenszand. Met deze overname is Stubenitsky de eerste franchisenemer binnen de Pirtek organisatie in de Benelux die hiermee 3 servicecenters heeft.

Marc nam de bestaande vestigingen over van de vertrekkende eigenaar Hans Osterholt, die in de afgelopen 9 jaar in zijn regio met Pirtek een stevige marktpositie heeft opgebouwd.

Hans heeft in 2018 een fonkelnieuw center in Heinkenszand opgezet waarmee Pirtek ook in Zeeland op de kaart is geplaatst.

Uiteraard feliciteert Pirtek Benelux Marc met deze nieuwe stap en wenst hem veel succes toe. Hans Osterholt wordt bedankt voor zijn getoonde succesvolle ondernemerschap. Het is dan ook geen toeval dat hij zijn Pirtek carrière af sluit in de top 3 van best presterende Franchisenemers van het afgelopen jaar binnen de Benelux.

Marc Stubenitsky heeft met deze overname dus een goede basis voor verdere groei in de wereld van de 24/7 hydrauliekservice. Deze markt is doorlopend in ontwikkeling. Zijn zeer grote netwerk in de Rotterdamse haven komt hier zeker ten goede.

Gelijktijdig met de overname van de twee centers heeft Marc Stubenitsky tevens zijn eerste vestiging  op Rotterdam Zuid verbouwd en zijn vloeroppervlakte uitgebreid tot het dubbele aantal meters. Hierdoor kan nu in de eigen werkplaats aan grotere machines worden gewerkt.
De personele bezetting op de verschillende centers zal in de toekomst verder gaan groeien om hun klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Onze klanten blijven contact houden met hun vertrouwde aanspreekpunten.

Op de foto v.l.n.r. Marc Stubenitsky en partner, Harald Overwater, managing director Pirtek Benelux en Hans Osterholt en partner.

Meer informatie

Mail ons, indien u meer informatie wilt ontvangen over onze services en producten.

> Verzenden

De Pirtek mobiele 1-uur service 088 111 8888

Laatste nieuws

Snellere bevoorrading door nachtelijke service

Snellere bevoorrading door nachtelijke service

Sinds augustus 2019 is het centrale magazijn van Pirtek Benelux als eerste binnen de Europese organisatie overgegaan op nachtelijke haal- en brengservice voor de diverse centers.... MEER