Taking you to PayPal...

Loading...

Nieuws en media

Meer nieuws...

Pirtek tien jaar VCA gecertificeerd

De controle-audits door TUV Nederland voor het voortzetten van het Bedrijfs VCA*-certificaat zijn wederom positief verlopen.... Meer...

Pirtek blijft de vitale diensten steunen

De cruciale dienstverlening blijft in de nieuwe lockdown doorwerken. Hiermee ook de servicebedrijven die zorgen dat deze... Meer...

Overname Pirtek Den Bosch

15-01-2020 | General

Overname Pirtek Den Bosch B.V.

Per 1 januari 2020 is Pirtek Den Bosch overgenomen door Jos Smeets.  Jos Smeets is een bekende binnen de Pirtek formule, hij is sinds 2002 eigenaar van Pirtek Weert. Etiënne Monteny neemt na 21 jaar, waarvan 6 jaar als eigenaar van Pirtek Den Bosch B.V., afscheid van de Pirtek formule.

Ervaring

Jos Smeets is sinds 2002 de eigenaar van Pirtek Weert B.V. en zocht al enige tijd naar de mogelijkheid om een tweede vestiging over te nemen. Hij wil zijn 17 jaar ervaring gebruiken om beide vestigingen te versterken en door te laten groeien. Jos ziet vooral kansen op het gebied van automatisering en communicatie om de dienstverlening van Pirtek te optimaliseren.

Jos kent alle facetten van het Pirtek ondernemerschap. Die mix van kennis en ervaring maakt het hem mogelijk om steeds weer combinaties te leggen en te innoveren.

Innovatie

Recent is samen met Pirtek Benelux B.V. in het center van Pirtek Weert B.V. een zogenaamde SPOC (Single Point Of Communication) opgezet. Dit om aan de wens van een klant met grote volumes tegemoet te komen. Deze pilot mag inmiddels als succesvol worden beschouwd. Dit geeft aan dat communicatie en het afstemmen van de workflow met de klanten steeds belangrijker wordt.

Team Pirtek Den Bosch

Het personeel van Pirtek Den Bosch B.V. is volledig overgenomen en zal op termijn worden uitgebreid. Het team bestaat uit 4 mobiele servicemonteurs, een Center Manager en een CRM-medewerkster. De administratie zal centraal plaatsvinden vanuit het center van Pirtek Weert B.V. De activiteiten blijven plaatsvinden vanuit het center aan de Siloweg 5 in Den Bosch.

Vanuit het hoofdkantoor Pirtek Benelux B.V. wordt enthousiast gereageerd op de komst van de bekende ‘nieuwe’ ondernemer, die veel ervaring en kennis meebrengt.

Team Benelux bedankt Etiënne Monteny voor zijn jarenlange inzet en wenst Jos en zijn team succes toe!

(Foto vlnr. Welmoed en nieuwe eigenaar Jos Smeets, Algemeen Directeur Pirtek Benelux Harald Overwater, directeur operations Peter de Ru.)

Meer informatie

Mail ons, indien u meer informatie wilt ontvangen over onze services en producten.

> Verzenden

De Pirtek mobiele 1-uur service 088 111 8888

Laatste nieuws

Pirtek tien jaar VCA gecertificeerd

Pirtek tien jaar VCA gecertificeerd

De controle-audits door TUV Nederland voor het voortzetten van het Bedrijfs VCA*-certificaat zijn wederom positief verlopen. Bij Pirtek zijn we er dan ook trots op dat we voor... MEER