Taking you to PayPal...

Loading...

Nieuws en media

Meer nieuws...

Pirtek Catalogus nu beschikbaar

We zijn trots aan te kondigen dat de nieuwe Pirtek catalogus nu online beschikbaar... Meer...

CORONA UPDATE: Pirtek werkt gewoon door

Pirtek 24/7 hydrauliek dienstverlening gaat gewoon door: Ook bij Pirtek nemen we uiteraard alle mogelijke extra... Meer...

Nieuwe eigenaar Pirtek Eindhoven

01-09-2020 | General

Per 1 september is het eigendom van Pirtek Eindhoven overgegaan van de Sytse van der Bij naar Theo van Eert.

Van der Bij verlaat echter de Pirtek formule niet, na Pirtek Eindhoven succesvol ontwikkeld te hebben concentreert hij zich vanaf nu op de verdere groei van zijn andere Pirtek center in Utrecht.

Theo van Eert neemt in Eindhoven een degelijk center over met een stevige marktpositie in de regio. Om deze positie verder uit te bouwen conform de meest recente ontwikkelingen van de Pirtek formule wordt o.a. de werkplaats in het center uitgebouwd zodat klanten hun machines ook bij Pirtek inpandig kunnen laten reviseren. Daarnaast heeft Van Eert een omvangrijk zakelijk netwerk opgebouwd in de regio: hij woont dan ook al jaren met zijn familie vlak in de buurt van het center in Best. Als het nieuwe gezicht van Pirtek Eindhoven ligt zijn focus op het op- en uitbouwen van de klantrelaties in de regio.  

FAMILIE

De overstap vanuit zijn financiële achtergrond naar de wereld van hydrauliek dankt Theo aan zijn oudste zoon, René, die al 3 jaar als hydrauliekmonteur werkzaam is voor dit center. Op deze wijze raakte Theo steeds meer geïnteresseerd in de Pirtek formule.

Theo’s echtgenote Lily zal ook regelmatig op het center te zien zijn, zij gaat de rol van klantrelatiemedewerker en wordt daarmee mede het gezicht (en stem) van Pirtek Eindhoven. 

INTERNATIONALE FORMULE

Pirtek heeft is in Europa marktleider in mobiele hydrauliekslang vervanging. In de Benelux zijn momenteel 100 servicewagens operationeel. Pirtek heeft meer dan 190 centers in Europa en rijden er meer dan 800 mobiele servicewagens om binnen 1-uur op locatie de Pirtek-service aan te bieden.

Pirtek is een internationale gerenommeerde franchiseformule. De oorsprong van Pirtek ligt in Australië. Inmiddels is Pirtek te vinden op nagenoeg alle continenten van de wereld. Inmiddels wordt de formule, naast Europa en Australië, ook succesvol uitgebaat in de Verenigde Staten, Canada, Nieuw-Zeeland, China, Zuidelijk Afrika en Singapore door zeer gedreven en enthousiaste lokale ondernemers. CONTACT

De contactgegevens van Pirtek Eindhoven blijven ongewijzigd: De Maas 21, 5684 PL Best
Tel: +31 499 33 22 22

Op de foto toasten Theo van Eert en zijn vrouw Lily met algemeen directeur Harald Overwater op de overname.

Meer informatie

Mail ons, indien u meer informatie wilt ontvangen over onze services en producten.

> Verzenden

De Pirtek mobiele 1-uur service 088 111 8888

Laatste nieuws

Nieuwe eigenaar Pirtek Eindhoven

Nieuwe eigenaar Pirtek Eindhoven

Per 1 september is het eigendom van Pirtek Eindhoven overgegaan van de Sytse van der Bij naar Theo van Eert. Van der Bij verlaat echter de Pirtek formule niet, na Pirtek... MEER