Taking you to PayPal...

Loading...

Afvalsector

Zandrecyling Nederland

‘Als ik Pirtek niet had kunnen oproepen, was mijn werkdag weggegooid geweest’

Peter Voskamp, bedrijfsleider van Zandrecyling Nederland  over Pirtek.
‘Laatst was ik vroeg aan het werk op onze vestiging in Waalwijk op een mobiele kraan van New Holland. Ik was net bezig toen ik stil kwam te staan door een defecte hydrauliekslang. Omdat wij Pirtek al jaren kennen, hebben wij meteen met hen contact opgenomen. De monteur uit Den Bosch was binnen een uur ter plaatse.  Een belofte die zij zonder meer waar maken met de Pirtek mobiele 1-uur service. In de kou heeft de monteur de slang vervangen en de olie ter plaatse bijgevuld. De monteur had alles in zijn servicebus bij zich, om de klus direct te klaren.

Normaliter werk ik in Poeldijk , maar was die dag speciaal in Waalwijk. Als ik Pirtek niet had kunnen oproepen, was mijn werkdag weggegooid geweest.’  Pirtek heeft mij tijd en geld bespaard.

Over Zandrecycling Nederland
Zandrecycling Nederland is sinds 1988 het énige bedrijf in Nederland dat zich volledig heeft gespecialiseerd in recycling . Het reinigen en verwerken van van rioolslib, kolkslib, gemaalslib en veegzand ( RKGV). Klanten van Zandrecyling Nederland zijn onder andere gemeenten, waterschappen, rioolreinigingsbedrijven en grond-, weg-  en waterbouwbedrijven.  Zandrecycling Nederland is een samenwerkingsverband tussen Boskalis Dolman, Van Gansewinkel Minerals en Vandervalk+Degroot.

Stuk voor stuk stellen zij de hoogste eisen aan de volksgezondheid en milieuvriendelijkheid. RKG-slib en veegzand (veegvuil) zijn immers zwaar verontreinigde materies, die onder geen beding terug in het milieu mogen 

> Terug naar... Afvalsector