Taking you to PayPal...

Loading...

Bouwsector

Kielstra Kraanverhuur

“Stilstand tot een minimum beperken, dat is voor ons zeer belangrijk”.

Pirtek Heerenveen verzorgt voor Kielstra Kraanverhuur alle hydrauliek storingen die  onderweg plaatsvinden, preventief onderhoud op de werkplaats en het leveren van slangen en appendages.

Marco Kielstra, materiaalbeheerder bij L. Kielstra Kraanverhuur vindt specifieke ervaring in hydraulische slangen, koppelingen en aanverwante producten en bijbehorende services meer dan belangrijk. “Wij werken sinds 2011 met Pirtek samen. Pirtek heeft een goede dekking in het gebied waar wij onze werkzaamheden verrichten. De wachttijden, en dat is voor ons zeer belangrijk, bij een storing of calamiteit zijn zeer beperkt met de mobiele 1-uur service van Pirtek. Voor elk bedrijf is een machine die stilstaat een grote kostenpost en dat is voor ons niet anders. Stilstand tot een minimum beperken, dat is voor ons zeer belangrijk. De klant waarvoor wij op locatie werkzaam zijn heeft er ook baat bij dat de machine zo snel mogelijk weer operationeel is. Tenslotte als een machine stil staat betekent dat tegelijkertijd dat ook de betrokken medewerkers in afwachting zijn om hun klus te kunnen vervolgen. Een bijkomend voordeel is dat Pirtek in Heerenveen in de buurt van onze hoofdvestiging is gevestigd. Als wij iets snel nodig hebben, dan halen wij het op of laten het door Pirtek bezorgen”.

Familiedrijf L. Kielstra Kraanverhuur
Al meer dan 50 jaar is familiebedrijf  L. Kielstra Kraanverhuur te Heerenveen actief voor  bedrijven in de bouw, industrie, windenergie en olie- en gaswinning. L. Kielstra Kraanverhuur verhuurt mobiele kranen: telescoopkranen (35-750 ton) en torenkranen (30-60 meter).

Met 50 medewerkers is het een middelgroot kraanbedrijf met vestigingen in Friesland, Groningen en Drenthe. Kielstra verhuurt niet alleen mobiele kranen, maar ook hoogwerkers, heftrucks, verreikers en rijplaten. Indien gewenst verzorgt het bedrijf de complete logistiek, op van en naar de bouwplaats.

> Terug naar... Bouwsector