Taking you to PayPal...

Loading...

Evenementensector

Unlimited FX

Ook voor de entertainment sector zorgt Pirtek voor maatwerk
van slangen voor speciale effecten.

Sinds medio 2013 werken Unlimited FX en Pirtek samen. Gerard Fernandez, technisch directeur bij Unlimited FX heeft voor de special effects vaak speciale slangen nodig, die gebruikt worden voor het maken van ‘rook’ effecten op een podium. Zo nodig kan Pirtek de slangen gepinprikt leveren, zodat via de gaatjes eventuele gasophoping naar buiten kan en er geen blaasvorming kan ontstaan aan de buitenmantel met kans op scheuring. Ook slangen met staalinlage worden geleverd; stevige slangen die niet snel kapot gaan bij het op- en afbouwen van een decor.

Tijdens onder andere de theatershow ‘Even Geduld AUB!’ van Jochem Myjer en Valhalla Festival heeft Unlimited FX de slangen van Pirtek gebruikt. De samenwerking wordt door Unlimited FX altijd als zeer prettig ervaren.

Het bedrijf Unlimited-FX

Unlimited FX is een internationaal full-service productiebedrijf in Breda, dat gespecialiseerd is in het op maat leveren van ‘special effects’ voor de entertainment industrie. Het bedrijf is actief op het gebied van pyrotechniek, CO2, confetti, water, laser, maar ook in de ontwikkeling en productie van op maat gemaakte effecten voor evenementen en artiesten. Het bedrijf wordt mede geleid door industrie-expert Gerard Fernandez, die meer dan tien jaar ervaring heeft in de wereld van dans, televisie, theater, zakelijke-  en festival markt.

De special effects worden breed ingezet; bij programma’s als The Voice of Holland, de Jandino show, optredens van de band Kensington en evenementen als Breda live. 

Met een uitgebreide klanten kennis en ruime ervaring binnen de industrie kan Unlimited FX, samen met een enthousiast team van creatieve professionals, een perfect uitgevoerde speciale FX oplossing presenteren. Van begin tot eind verzorgt het Unlimited FX team creatieve oplossingen binnen de gestelde deadline en binnen budget, waarbij wordt gestreefd naar een nieuwe uitzonderlijk hoge kwaliteitsstandaard binnen de special effects industrie.

www.unlimited-fx.com
www.facebook.com/unlimitedfxbv

> Terug naar... Evenementensector