Pirtek Hydrauliekservices breidt fors uit

Hydrauliekblog

Inspelen op de groeiende vraag naar 24/7 service

Pirtek Hydrauliekservices breidt fors uit

Specialist in hydrauliekservice Pirtek zet flink in op groei met meer vestigingen en een uitbreiding van het wagenpark. De Europese nummer 1 leverancier van hydrauliek slangen en leidingen ziet de vraag naar snelle, 24/7 hydrauliekservice toenemen.
Om de groei die Pirtek nastreeft in goede banen te leiden en de service richting klanten optimaal te houden, opent het bedrijf dit najaar twee nieuwe service centers; in Gent en in Lummen (Vlaams Limburg). Dankzij deze nieuwe locaties is het Pirtek-doel om ‘binnen 1 uur op locatie’ te zijn nog beter gegarandeerd. De twee service centers worden volledig nieuw ingericht. Beide krijgen een moderne, ruime werkplaats, waar revisiewerkzaamheden onder gecontroleerde omstandigheden worden gerealiseerd. De twee nieuwe servicecenters zijn per 1 oktober operationeel.

Duurzame machines, onderhoud belangrijker

Sommige economen voorspellen dat de economische groei de komende tijd minder voorspoedig zal gaan. Gevolg daarvan is naar verwachting dat machines langer mee moeten en meer onderhoud zullen vragen. Pirtek is helemaal klaar voor deze extra servicevraag. Zo werd de afgelopen jaren fors geïnvesteerd in het wagenpark, waardoor het servicenetwerk nog verder is verdicht. De Pirtek-monteurs zijn overal en altijd gegarandeerd binnen 1 uur ter plaatse. In totaal heeft Pirtek in Nederland en België inmiddels 100 serviceauto’s op de weg. In België nam Pirtek in de mijnstreek daarnaast een aantal 7,5-tonners als servicewagen in gebruik. Ze voorzien in de specifieke service-eisen vanuit de mijnbouw.

Internationale klant: altijd dezelfde service

Klanten waarderen Pirtek vanwege haar krachtige serviceformule. In Noordwest Europa beschikt het bedrijf over meer dan 200 servicepunten en heeft Pirtek 800 servicewagens op de weg rijden. Dankzij de krachtige en beproefde formule weet de (internationale) klant van Pirtek dat overal dezelfde hoge mate van service en kwaliteit wordt geboden.
Snelle, betrouwbare en veilige service op het gebied van hydrauliek. Dat is gewoon Pirtek.