Pirtek Almelo

Onze nooddienst is 24/7 bereikbaar.

 Bel direct 0546 87 37 83 

Lees en schrijf een center review hier.

.

Over het service center

Welkom bij Pirtek Almelo. Wij zijn de nummer één op het gebied van hydrauliektoepassingen en mobiele slangvervanging op locatie in een groot gebied. Van Twente tot in de Flevopolder en alles wat er tussenin ligt.

Pirtek’s missie is binnen 1 uur -na uw storingsmelding- op locatie te zijn om een hydrauliekstoring te verhelpen. Behalve deze service hebben wij tal van andere dienstverleningen. Wij leveren maatwerk hydrauliekassemblages voor elk merk en type machine.

Ons center beschikt over meerdere volledig uitgeruste servicewagens. Elk hiervan bestuurd door een eigen, vaste hydrauliekspecialist, die is opgeleid volgens de hoogste normen. Daarnaast hebben we een volledig bevoorraadde verkoopbalie. U kunt hier zonder afspraak binnenwandelen tijdens de onderstaande openingstijden. Naast hydraulieksslangen en -koppelingen kunt u hier en een breed scala aan hydrauliekslangassemblages, olieverontreinigingsproducten, hogedruk waterslangen en industriële slangen kopen.

Pirtek Almelo heeft een eigen werkplaats. U kunt hier uw machines volledig laten onderhouden of renoveren, als het gaat over de hydraulische installaties.

Lees hier onze privacy verklaring.

Onze nooddienst is 24/7 bereikbaar.
Openingstijden servicebalie:

Maandag
08:00 - 16:30
Dinsdag
08:00 - 16:30
Woensdag
08:00 - 16:30
Donderdag
08:00 - 16:30
Vrijdag
08:00 - 16:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Pirtek hydrauliekblog

Niet gevonden wat u zocht?

Heeft u niet gevonden wat u nodig hebt? Wij zijn ervan overtuigd dat wij dat wel kunnen. Stuur ons een bericht en één van onze hydrauliekspecialisten neemt contact met u op. Langskomen kan natuurlijk ook.

Neem contact op