Pirtek Antwerpen-Haven (BE)

Onze nooddienst is 24/7 bereikbaar.

 Bel direct: (+32)(0)3 547 48 49

Lees en schrijf een center review hier.

.

Over het service center

Dit is Pirtek Antwerpen-Haven. Pirtek is befaamd vanwege de razendsnelle service bij hydraulische storing. Wij zijn de nummer één op het gebied van hydrauliektoepassingen en mobiele slangvervanging op locatie in een ruime regio binnen de het havengebied van Antwerpen.

Dit center is gesitueerd op de hoek Hamburgstraat/Bremenstraat. Hier vindt u de entree.

Zeer snel ter plaatse

Zoals de naam aangeeft, is dit Pirtek center gesitueerd in het havencomplex van Antwerpen.
Hier hebben wij ons volledig op ingesteld. Natuurlijk beschikt ons center over meerdere volledig uitgeruste servicewagens. Elk hiervan bestuurd door een eigen, vaste hydrauliekspecialist, die is opgeleid volgens de hoogste normen. Dankzij ons strategische ligging zijn de aanrijtijden bijzonder kort. In de havens zijn wachttijden uiterst kostbaar. Pirtek helpt hiermee uw kosten te besparen door binnen 1 uur bij u op locatie te zijn. Onze spoedservice is 24/7 oproepbaar. Ook in de weekenden en op feestdagen.

Center-service

Pirtek center Antwerpen-Haven beschikt over een ruime werkplaats. U kunt uw machine bij ons langsbrengen. Wij voeren in de werkplaats alle werkzaamheden uit rond de hydraulische slangen. Zo vermijdt u olielekkage in uw eigen werkplaats. En nog belangrijker: uw ruimte blijft beschikbaar voor andere werkzaamheden. Verder bespaart u op voorrijkosten. Behalve deze service hebben wij tal van andere dienstverleningen.

Luisteren naar onze klanten

Ons ruime assortiment aan slangen en koppelingen omvat naast het standaard assortiment een ruime keuze aan Interlocks, inclusief Caterpillar. Wij kwamen tot deze selectie door goed te luisteren naar onze klanten. Deze materialen gebruiken wij tijdens onze werkzaamheden onderweg, maar we leveren deze ook via de volledig bevoorraadde verkoopbalie. U kunt hier zonder afspraak binnenwandelen tijdens de onderstaande openingstijden.

Naast hydraulieksslangassemblages kunt u hier  een breed scala aan hydrauliekoliën, olieverontreinigingsproducten, hogedruk waterslangen en industriële slangen kopen. Bekijk de video voor een korte impressie.

Lees hier onze privacy verklaring.

Onze nooddienst is 24/7 bereikbaar.
Openingstijden servicebalie:

Maandag
08:00 - 16:30
Dinsdag
08:00 - 16:30
Woensdag
08:00 - 16:30
Donderdag
08:00 - 16:30
Vrijdag
08:00 - 15:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Pirtek hydrauliekblog

Niet gevonden wat u zocht?

Heeft u niet gevonden wat u nodig hebt? Wij zijn ervan overtuigd dat wij dat wel kunnen. Stuur ons een bericht en één van onze hydrauliektechniekers neemt contact met u op. Langskomen kan natuurlijk ook.

Neem contact op