Taking you to PayPal...

Loading...

Open sollicitatie

Voor een open sollicitatie kunt u gebruik maken van onderstaand formulier. Indien u naar een specifieke vacature solliciteert, maak dan links uw keuze.


MS Word of PDF

> Verzenden

Werken bij Pirtek

Pirtek is een bedrijf dat sterk groeit. In Europa startte Pirtek in 1988 haar eerste center in Engeland, om na tien jaar het Pirtek netwerk verder uit te breiden met centers in Duitsland, Oostenrijk, Nederland en België. Na ruim twintig jaar heeft Pirtek meer dan 170 centers in Europa en rijden er meer dan 600 mobiele service units om op locatie de Pirtek-service aan te bieden.

MARKTLEIDER IN VERVANGEN VAN HYDRAULIEKSLANGEN OP LOCATIE

In Europa is Pirtek marktleider in het op locatie vervangen van hydrauliekslangen, -koppelingen en -leidingen. Pirtek is groot in service op locatie: binnen 1 uur aanwezig, 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Daarmee reduceert Pirtek ongeplande stilstand tot een minimum. Pirtek is actief in 9 marktsectoren, waaronder de bouw-, de industrie-, maritieme- en logistieke sector.

WERKEN IN DE BENELUX

In de Benelux heeft Pirtek 20 centers en 100 mobiele servicebussen. Pirtek investeert in technologie, mobiliteit en kwaliteitsbewaking en levert consistent de hoogste kwaliteit producten en diensten. Onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd.

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's, die deel gaan uitmaken van ons team Mobile Sales & Service Technicians (MSST'er). Ben je klant- en servicegericht, technisch opgeleid en hou je van afwisseling? Dan ben jij misschien onze nieuwe Pirtek collega.

Klik hier voor een overzicht van alle vacatures.Staat jouw technische droombaan er niet bij, of niet jouw gewenste locatie? Stuur een 'open sollicitatie' via het formulier hiernaast.

Actuele vacatures

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures in de Benelux.

Actuele vacatures

Meer informatie

Mail ons, indien u meer informatie wilt ontvangen over onze services en producten.

> Verzenden

De Pirtek mobiele 1-uur service 088 111 8888

Laatste nieuws

Pirtek tien jaar VCA gecertificeerd

Pirtek tien jaar VCA gecertificeerd

De controle-audits door TUV Nederland voor het voortzetten van het Bedrijfs VCA*-certificaat zijn wederom positief verlopen. Bij Pirtek zijn we er dan ook trots op dat we voor... MEER