Taking you to PayPal...

Loading...

Werken bij Pirtek

Actuele Vacatures

Pirtek is een bedrijf dat sterk groeit. In Europa startte Pirtek in 1988 haar eerste vestiging in Engeland, om na tien jaar het Pirtek netwerk verder uit te breiden met vestigingen in Duitsland, Oostenrijk, Nederland en België. Na ruim twintig jaar heeft Pirtek meer dan 170 centers in Europa en rijden er meer dan 600 mobiele service units om op locatie de Pirtek-service aan te bieden.

Allround Service monteur

Als je van sleutelen en afwisseling in je werkt houdt, dan kan dit jouw ideale baan zijn!. De Pirtekservicemonteur werkt op locatie.

Er zijn momenteel 2 vacature(s) voor deze functie.

Center manager

Bedrijfsleider van het center die de monteurs aanstuurt, klanten aan de balie helpt en verantwoordelijk is voor het operationeel runnen van het center.

Er zijn momenteel 0 vacature(s) voor deze functie.

Klantrelatie medewerker M/V

Klantrelatie medewerker die ondernemer ondersteunt bij het onderhouden van (potentiële) klantrelaties. Je hebt telefonisch contact met (potentiële) klanten ...

Er zijn momenteel 1 vacature(s) voor deze functie.

Logistiek Administratief medewerker (M/V)

Zie jij het als een uitdaging om de voorraadbeheer op een efficiënte wijze te laten verlopen? Neem dan gelijk contact met ons op!

Er zijn momenteel 0 vacature(s) voor deze functie.

Productspecialist

Het technisch en commercieel adviseren van de franchisenemers, gericht op het strategisch ontwikkelen van de servicemarkt, is je op het lijf geschreven.

Er zijn momenteel 0 vacature(s) voor deze functie.Meer informatie

Mail ons, indien u meer informatie wilt ontvangen over onze services en producten.

> Verzenden

De Pirtek mobiele 1-uur service 088 111 8888

Laatste nieuws

Pirtek blijft de vitale diensten steunen

Pirtek blijft de vitale diensten steunen

De cruciale dienstverlening blijft in de nieuwe lockdown doorwerken. Hiermee ook de servicebedrijven die zorgen dat deze diensten operationeel blijven.  Pirtek zet alles... MEER