Taking you to PayPal...

Loading...

Werken bij Pirtek

Actuele Vacatures

Pirtek is een bedrijf dat sterk groeit. In Europa startte Pirtek in 1988 haar eerste vestiging in Engeland, om na tien jaar het Pirtek netwerk verder uit te breiden met vestigingen in Duitsland, Oostenrijk, Nederland en België. Na ruim twintig jaar heeft Pirtek meer dan 170 centers in Europa en rijden er meer dan 600 mobiele service units om op locatie de Pirtek-service aan te bieden.

Allround Service monteur

Als je van sleutelen en afwisseling in je werkt houdt, dan kan dit jouw ideale baan zijn!. De Pirtekservicemonteur werkt op locatie.

Er zijn momenteel 7 vacature(s) voor deze functie.

Center manager

Bedrijfsleider van het center die de monteurs aanstuurt, klanten aan de balie helpt en verantwoordelijk is voor het operationeel runnen van het center.

Er zijn momenteel 0 vacature(s) voor deze functie.

Klantrelatie medewerker M/V

Klantrelatie medewerker die ondernemer ondersteunt bij het onderhouden van (potentiƫle) klantrelaties. Je hebt telefonisch contact met (potentiƫle) klanten ...

Er zijn momenteel 0 vacature(s) voor deze functie.

Voorraadbeheerder (M/V)

Je bent in deze functie verantwoordelijk voor het leveranciers-, voorraad- en artikelbeheer van Pirtek Benelux. Verder adviseer en ondersteun je onze (franchise)ondernemers bij zaken als voorraadbeheer, inkoopgedrag en het gebruik van het bestelsysteem.

Er zijn momenteel 0 vacature(s) voor deze functie.Meer informatie

Mail ons, indien u meer informatie wilt ontvangen over onze services en producten.

> Verzenden

De Pirtek mobiele 1-uur service 088 111 8888

Laatste nieuws

Pirtek VLAMT weer op TT-ASSEN

Pirtek VLAMT weer op TT-ASSEN

Ook dit seizoen vlamt de Pirtek motor op het circuit van TT-Assen. Pirtek is sponsor van het MCK-Racing team in de OW-CUP?, de klasse ONK ProCup 1000. Vooral de wedstrijd... MEER