Taking you to PayPal...

Loading...

Services

Total Hose Management Total Hose Management

Total Hose Management

Zodra machines onverhoopt stil komen te staan kan dit dus gevolgen hebben voor de veiligheid en de continuïteit van diverse processen binnen uw bedrijf. Het implementeren van ons Total Hose Management systeem binnen uw kwaliteitssysteem biedt u de volgende voordelen:

  • Verlaging van het risico op stilstand en de kosten van stilstand
  • U vergroot de veiligheid van uw werknemers en derden
  • U verkleint het risico op milieuschade
  • Betere borging aansprakelijkheid en zorgplicht
  • Ondersteuning van uw Kwaliteits Management Systeem

Hoe werkt Total Hose Management?

Met Total Hose Management bieden wij u een volledig pakket proactieve service. Uw totale (hydrauliek) slangenpakket wordt door Pirtek in kaart gebracht per individuele machine. Alle (hydrauliek)slangen worden gecontroleerd op kwaliteit en duurzaamheid volgens de NPR richtlijnen (Nederlandse Praktijk Richtlijn). Wij maken de inspectieresultaten voor u inzichtelijk, inclusief een advies en een opgave van welke (hydrauliek)slangen eventueel direct of op welke termijn dienen te worden vervangen. De afgekeurde (hydrauliek)slangen worden uitsluitend, in overleg met u, vervangen en de nieuw gemonteerde slangen worden door Pirtek voorzien van een kleurcodering met uniek identificatienummer. Door de jaarlijks wisselende kleuren is een eenvoudige leeftijdsidentificatie mogelijk. Zo is ook bij vol bedrijf de te vervangen (hydrauliek)slang gemakkelijk te herkennen.

Extra bedrijfsveiligheid door slangvangbeveiligingen

Een extra bedrijfsveiligheid bieden slangvangbeveiligingen. Deze bieden bescherming tegen en voorkomen het gevaarlijk ‘zwiepen’ van gebarsten slangen.

  • De slangvangbeveiligingen kunnen onze monteurs direct plaatsen bij een inspectie en/of vervanging van hydrauliekslangen.
  • Per machine ontvangt u van Pirtek een onderhoudsrapport. Op de afgesproken termijn komen wij graag weer bij u langs, om het hele proces na te lopen.
  • Doet zich toch een storing voor, dan zijn wij binnen 1 uur bij u op locatie om de storing te verhelpen.
  • Wij zijn wij 24/7 en 365 dagen per jaar bereikbaar.

Wilt u meer weten over deze service, neem dan contact op met een van onze Pirtek centers.