Werken bij Pirtek

Ben jij die (technische) kanjer?

Bij Pirtek zijn wij altijd op zoek naar technische kanjers. Zowel sleutelaars, communicatie medewerk(st)ers en leidinggevenden. Kun jij binnen een klein team zelfstandig werken? Hou jij van werken in de techniek en van afwisseling in je werk? Werk jij oplossingsgericht? Kom dan werken bij Pirtek.
Lees verder onder de video waarin enkele monteurs laten zien wat de uitdaging is van werken bij Pirtek.

Omdat we blijven groeien zoeken we goede mensen in diverse functies:

  • Hydrauliekmonteurs
  • Centermanagers
  • Klantrelatie medewerk(st)ers

Elke medewerker heeft een eigen functie en kan zelfstandig werken. Maar je hebt altijd de mogelijkheid om terug te kunnen vallen op je collega’s. Dit is de kern van het zelfstandige Pirtek Center binnen de wereldwijde Pirtek-organisatie.
Werken bij Pirtek doe je niet zomaar. Ben jij hier geschikt voor?
Kijk hieronder naar de beschikbare mogelijkheden.

Almelo – Servicemonteur

Almelo van ouds een levendig handelscentrum met schippers, vissers, boeren en ambachtslieden. Hier kun jij komen sleutelen aan de mooiste hydraulische installaties.

Kijk snel verder...

Amsterdam Noord – Servicemonteur

Amsterdam heeft twee centers die vaak samenwerken. Dit center is midden tussen de havens, dus haal je hart op in de hydrayliek.

Kijk snel verder...

Amsterdam West – Servicemonteur

In Amsterdam gebeurt van alles. De stad die nooit slaapt. Hydrauliek vraagt doorlopend onderhoud. Je komt op de mooiste plaatsen.

Kijk snel verder...

Arnhem – Servicemonteur

Komt sleutelen aan stoere installaties in en rond Arnhem. Een gebied met een rijke geschiedenis.

Kijk snel verder...

Den Bosch – Servicemonteur

Komt sleutelen aan mooie hydrauliekprojecten in en rond Den Bosch. 

Kijk snel verder...

Europoort – Servicemonteur

Komt sleutelen in en rond het haven- en industriegebied Europoort (Rotterdam). Wij hebben vaak geweldige projecten!

Kijk snel verder...

Heerenveen – Servicemonteur

Komt sleutelen in en rond regio Heerenveen. Werk zelfstandig en werk samen!

Kijk snel verder...

Rotterdam-Noord – Servicemonteur

De hydrauliek-klussen zijn hier rijk gevarieerd. Hou jij van een technische uitdaging? Solliciteer dan bij ons!

Kijk snel verder...

Utrecht – Servicemonteur

Pirtek Utrecht ontwikkelt zich in hoog tempo. Centraal in Nederland ligt dit center. Er is ruimte voor technische kanjers!

Kijk snel verder...

Staat jouw functie er niet tussen?

Als je op zoek bent naar een uitdagende baan, kun je ook een ‘open sollicitatie’ doen. Stuur jouw CV en schrijf er bij wat jou tot de ideale Pirtek-medewerker zou maken. Geef aan wat jouw werkervaring is en hoe we met jou in contact kunnen komen. Wie weet rij jij straks op één van die Pirtek-bussen en bedien jij straks je eigen klanten. We kunnen je beloven: geen werkdag zal hetzelfde zijn! Vol afwisseling en dynamiek.

.

Werken in een bewegelijke markt

Pirtek is een bedrijf dat sterk groeit. Pirtek is in 1983 in Sydney (Australië) gestart met de mobiele hydrauliekservice. In Europa startte Pirtek in 1988 haar eerste center in Engeland, om na tien jaar het Pirtek netwerk verder uit te breiden met centers in Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Nederland en België. Inmiddels heeft Pirtek meer dan 190 centers in Europa en rijden er meer dan 800 mobiele service wagens om op locatie de Pirtek-service aan te bieden. En dat aantal groeit door.

Inmiddels wordt de formule, naast Europa en Australië, ook succesvol uitgebaat in de Verenigde Staten, Canada, Nieuw-Zeeland, China, Zuidelijk Afrika en Singapore door zeer gedreven en enthousiaste lokale ondernemers. In de Benelux heeft Pirtek 24 centers.

Pirtek mobiele hydrauliekservice

Werken bij de marktleider

In Europa is Pirtek marktleider in het op locatie vervangen van hydrauliekslangen, -koppelingen en -leidingen. Pirtek is groot in service op locatie: binnen 1 uur aanwezig, 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Daarmee reduceert Pirtek ongeplande stilstand tot een minimum. Pirtek is actief in alle markten waar hydrauliek wordt gebruikt, waaronder de bouw-, de industrie-, maritieme- en logistieke sector. Wanneer jij bij Pirtek werkt, ga je ontdekken hoe groot en afwisselend onze klantenkring is en daarmee het werk wat jij hier kunt doen.

Werken in de Benelux

In de Benelux heeft Pirtek 24 centers. Elk center draait in principe als een zelfstandig bedrijf. De medewerkers werken vanuit één vast center. De hydrauliekmonteurs krijgen binnen het werkgebied van dit center een eigen rayon, die zij bedienen met één van de 100 servicebussen, die ingericht zijn als werkplaats. Elk center heeft zijn eigen Center Manager en het beleid van Pirtek is dat elk center ook zijn eigen CRM-medewerk(st)er heeft. Hierdoor zijn de lijntjes tussen klant en Pirtek het kortst en weet iedereen precies met wie je te maken hebt.
In specifieke gevallen is ook een samenwerking tussen twee centers, waarmee een hydrauliekmonteur werkt met een collega. Hierdoor heb je als monteur de meest afwisselende baan!
Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe enthousiaste collega’s, die deel gaan uitmaken van ons team hydrauliekspecialisten. Ben je klant- en servicegericht, technisch opgeleid en hou je van afwisseling? Dan ben jij misschien onze nieuwe Pirtek collega.

Naar overzicht vacatures