Taking you to PayPal...

Loading...

Franchisenemer worden: Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Hier vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via telefoonnummer 010 - 238 32 22 of stuur uw vraag via de mail naar info@pirtek.nl

 1. Hoeveel geld is er nodig om een Pirtek franchise te openen?
  Een eigen inbreng van minimaal € 125.000 aan eigen vermogen. Een en ander is afhankelijk van de locatie en of het een bestaand of nieuw center betreft.
  Financiering voor de resterende investering kan worden geregeld, op voorwaarde dat er andere bezittingen aanwezig zijn, die eventueel als onderpand kunnen dienen. 
 2. Heb ik concurrenten?
  Ja. Pirtek heeft op een succesvolle manier de mobiel hydraulische markt geëxploiteerd en is marktleider in Europa, ondanks de bestaande concurrentie in de markt.
 3. Kan ik de eerste jaren salaris uit de zaak verwachten?
  In de exploitatie en financiering wordt gerekend met een norm salaris.
 4. Hebben Pirtek franchisenemers een vast gebied?
  Pirtek franchisenemers hebben specifieke gebieden waarvoor zij primair verantwoordelijk zijn. Binnenkomende klussen, die buiten het eigen specifieke gebied liggen, worden doorgegeven aan de franchisenemer die verantwoordelijk is voor het desbetreffende gebied.
 5. Ik weet niets van hydraulische slangen, is dit een probleem?
  Nee. Veel succesvolle franchisenemers zijn bij het Pirtek netwerk begonnen zonder enige productkennis. Vaak is gezond verstand belangrijker!
 6. Kan ik meer dan één vestiging openen?
  Ja, maar dit hangt af van het succes van het eerste Pirtek center en de beschikbaarheid van nieuwe locaties in het netwerk.
 7. Wat voor training krijg ik?
  De starterstraining duurt drie weken. Training valt binnen onze formule en zal een voortdurend karakter hebben voor u als franchisenemer.
 8. Bent u nog steeds op zoek naar nieuwe franchisenemers?
  Ja, er zijn verschillende locaties waar we nieuwe vestigingen willen openen. 
 9. Welke ondersteuning kan ik van de franchisegever verwachten?
  U ontvangt zowel bij de opstart als daarna ondersteuning op het gebied van sales en marketing, financiën, supply chain en operations.

Meer informatie

Mail ons, indien u meer informatie wilt ontvangen over onze services en producten.

> Verzenden

De Pirtek mobiele 1-uur service 088 111 8888

Laatste nieuws

Pirtek tien jaar VCA gecertificeerd

Pirtek tien jaar VCA gecertificeerd

De controle-audits door TUV Nederland voor het voortzetten van het Bedrijfs VCA*-certificaat zijn wederom positief verlopen. Bij Pirtek zijn we er dan ook trots op dat we voor... MEER