Taking you to PayPal...

Loading...

Transportsector

Wolves Autoberging B.V

Wolves Autoberging B.V. in Wierden is net als Pirtek 24/7 en 365 dagen per jaar bereikbaar. Zij kiezen voor hun continuïteit bewust voor preventief onderhoud.

Pirtek Almelo werkt al jaar en dag voor Wolves Autoberging in Wierden. Een bedrijf dat bekend staat voor haar diensten op het gebied van het bergen van voertuigen, nationaal en internationaal transport en pechhulp. Het bedrijf is actief in Twente, de Veluwe, Limburg, Overijssel en Gelderland, maar ook de rest van Nederland wordt bestreken. Dagelijks vervoert Wolves tientallen auto’s door heel Europa en worden gestrande auto’s, bussen, trucks en andere voertuigen opgehaald.  

“De Pirtek service preventief onderhoud zorgt dat wij ons werk zo goed mogelijk kunnen doen en bespaart ons kosten.”

"Wolves beschikt over een zeer compleet wagenpark, aldus Chef Werkplaats Ibo Gungormek. Omdat de bergingswagens van Wolves tweemaal per jaar (zomer en winter)  intensief onderweg zijn, om voor verzekeringsmaatschappijen gestrande Nederlanders op te halen, is het belangrijk dat  ons uitgebreide wagenpark optimaal wordt onderhouden. Tenslotte is het niet gewenst, dat als wij voertuigen retour halen uit het buitenland, zelf met stilstand krijgen te maken.

Wij werken al jaren samen, en dat naar volle tevredenheid, met Pirtek Almelo. Zij verzorgen eenmaal per jaar het preventief onderhoud voor al onze bergingswagens en autotransporters. Daarnaast verzorgt Pirtek ook het onderhoud van alle heftrucks. Het groot onderhoud gebeurt hier in Wierden, andere werkzaamheden verzorgen zij in Apeldoorn en Zwolle. Het complete slangen- en leidingenwerk wordt dan gecontroleerd en waar nodig, in overleg met ons, vervangen. Door dit te doen, wordt eventuele stilstand tot een minimum beperkt en bespaart het ons op die manier geld. Bovendien geldt in de bergingswereld een jaarlijkse strenge keuring, IM (Incident Management) genaamd, om als bedrijf bergingswerkzaamheden te mogen verrichten.  Als je gestrande reizigers gaat ophalen is het uiteraard, zoals eerder genoemd, niet wenselijk om zelf met stilstand te maken te krijgen.

Het kan uiteraard voorkomen dat een autotransporter onderweg pech krijgt. In dat geval bellen wij ook Pirtek, die ons dan ook ondersteunt in het buitenland. Voor ons is het belangrijk te weten dat wij altijd op de Pirtek service kunnen rekenen en dat 24/7. Pirtek zoekt dan in het desbetreffende land naar een partner die ons kan helpen”.

> Terug naar... Transportsector