Taking you to PayPal...

Loading...

Nieuws en media

Meer nieuws...

Pirtek tien jaar VCA gecertificeerd

De controle-audits door TUV Nederland voor het voortzetten van het Bedrijfs VCA*-certificaat zijn wederom positief verlopen.... Meer...

Pirtek blijft de vitale diensten steunen

De cruciale dienstverlening blijft in de nieuwe lockdown doorwerken. Hiermee ook de servicebedrijven die zorgen dat deze... Meer...

Team Haagse Hoge School op weg naar Engeland in ‘Race of the Classics 2017’

03-04-2017 | General

Zondag 2 april is het team Haagse Hoge School vanuit de Veerhaven in Rotterdam vertrokken met hun boot ‘De Stortemelk’ voor de 28ste editie van de Race of the Classics 2017.  

In deze 28ste editie doen meer dan 500 studenten mee met in totaal 21 klassieke zeilschepen in allerlei soorten en maten. Het team Haagse Hoge School bestaat dit jaar uit 22 studenten en een paar vaste bemanningsleden. De Haagse Hoge School doet al sinds 1995 mee aan deze Rees. Sinds enkele jaren vertrekt de vloot vanuit de Veerhaven te Rotterdam voor een oversteek naar Ipswich. De afgelopen twee jaar mislukte dat in verband met het weer. Bij slecht weer kan de vloot uitwijken naar Den Helder of Brugge. 
De wedstrijd eindigt op zondag 8 april a.s. bij de Sumatrakade in Amsterdam en wordt daar afgesloten met een spetterend eindfeest.  

Het behoud van het varend erfgoed is een van de belangrijkste doelstellingen van de Stichting Race of the Classics. En uiteraard wil elk deelnemend team de Rees winnen.

Het evenement is door de jaren heen inmiddels uitgegroeid tot de grootste zeilrace op klassieke zeilschepen in Nederland.

Sponsoring Pirtek

Pirtek Benelux sponsort sinds 2016 de Haagse Hoge School. Pirtek vindt het belangrijk om jong talent te steunen. Bovendien heeft de sport zeilen ook te maken met snelheid, techniek en teamwork om gezamenlijk een goede prestatie neer te zetten. Aspecten die ook binnen het werkgebied van Pirtek gelden. Met 19 center teams in de Benelux is Pirtek altijd snel ter plekke met haar mobiele 1-uur service.

Pirtek wenst het team Haagse Hoge School een goede vaart, veel plezier en veel succes.

De race kan ‘live’ worden gevolgd via bijgaande link http://yb.tl/rotc2017

Meer informatie

Mail ons, indien u meer informatie wilt ontvangen over onze services en producten.

> Verzenden

De Pirtek mobiele 1-uur service 088 111 8888

Laatste nieuws

Pirtek tien jaar VCA gecertificeerd

Pirtek tien jaar VCA gecertificeerd

De controle-audits door TUV Nederland voor het voortzetten van het Bedrijfs VCA*-certificaat zijn wederom positief verlopen. Bij Pirtek zijn we er dan ook trots op dat we voor... MEER