Taking you to PayPal...

Loading...

Nieuws en media

Meer nieuws...

Pirtek tien jaar VCA gecertificeerd

De controle-audits door TUV Nederland voor het voortzetten van het Bedrijfs VCA*-certificaat zijn wederom positief verlopen.... Meer...

Nieuwe eigenaar Pirtek Eindhoven

Per 1 september is het eigendom van Pirtek Eindhoven overgegaan van de Sytse van der Bij naar Theo... Meer...

Pirtek blijft de vitale diensten steunen

15-12-2020 | General

De cruciale dienstverlening blijft in de nieuwe lockdown doorwerken. Hiermee ook de servicebedrijven die zorgen dat deze diensten operationeel blijven. 

Pirtek zet alles in om volgens alle geldende hygiënemaatregelen te blijven functioneren. De monteurs blijven oproepbaar voor uw hydrauliekstoring!

Het landelijke servicenummer blijft 24/7 beschikbaar voor uw storingsmeldingen. Tel. 088 111 8888

Toegang tot Pirtek Center

De toegang tot het center blijft mogelijk, uiteraard met strikte in achtname van de Covid19-voorschriften zoals het gebruik van handgel en mondkapje. U kunt ook van tevoren bellen, dan leggen wij het materiaal voor u klaar indien mogelijk. Houd er svp rekening mee dat aan u verzocht kan worden om de materialen bij de toegangsdeur af te geven en te wachten tot de nieuwe slangassemblages gereed zijn.

Bezoek op uw locatie

Indien u liever geen derden op uw terrein toelaat kunt u ook met ons afspreken dat u de oude slangen klaar legt. Onze monteur komt dan naar naar uw locatie toe, ontvangt de oude slangen bij de ingang en zorgt ervoor dat u de nieuwe slangassemblages z.s.m. ontvangt.

U kunt ons bereiken via het landelijke nummer 088 111 8888 of u belt uw vaste lokale aanspreekpunt

Pirtek is doordrongen van uw noodzaak om operationeel te blijven en zet alles in het werk om onvoorziene stilstand zo snel mogelijk te verhelpen.

U kunt op ons rekenen. Snel. Betrouwbaar. Veilig. Gewoon Pirtek.

 

Meer informatie

Mail ons, indien u meer informatie wilt ontvangen over onze services en producten.

> Verzenden

De Pirtek mobiele 1-uur service 088 111 8888

Laatste nieuws

Pirtek tien jaar VCA gecertificeerd

Pirtek tien jaar VCA gecertificeerd

De controle-audits door TUV Nederland voor het voortzetten van het Bedrijfs VCA*-certificaat zijn wederom positief verlopen. Bij Pirtek zijn we er dan ook trots op dat we voor... MEER