Taking you to PayPal...

Loading...

Nieuws en media

Meer nieuws...

Pirtek blijft de vitale diensten steunen

De cruciale dienstverlening blijft in de nieuwe lockdown doorwerken. Hiermee ook de servicebedrijven die zorgen dat deze... Meer...

Nieuwe eigenaar Pirtek Eindhoven

Per 1 september is het eigendom van Pirtek Eindhoven overgegaan van de Sytse van der Bij naar Theo... Meer...

Nieuwe eigenaar van Pirtek Rotterdam-Zuid

11-09-2017 | General

Marc Stubenitsky nieuwe eigenaar van Pirtek Rotterdam-Zuid.

Vanaf 1 september heeft Marc de directie van deze vestiging op zich genomen. Met ruim 20 jaar werkervaring in de logistieke en industriële branche in de haven van Rotterdam heeft Pirtek in Marc een uitstekende versterking gevonden. In zijn vorige baan was hij Lease Officer bij BEEQUIP Equipment Finance en daarvoor was Marc Managing Director bij ECT Venlo. Hij is 44 jaar, gehuwd met Anique en vader van 2 zoons.

Focus op mobiele service
‘Rotterdam-Zuid heeft een belangrijke functie als logistiekknooppunt in de Rotterdamse haven en kent een hoge graad van industrialisering’, vertelt Marc Stubenitsky enthousiast. ‘Wij garanderen onze klanten dat wij voor het vervangen van hydrauliekslangen op locatie binnen één uur aanwezig zijn, 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Deze mobiele service zorgt ervoor dat onze klanten hun werkzaamheden met een minimaal tijdverlies weer kunnen voortzetten. Pirtek Rotterdam-Zuid investeert hiervoor in technologie, mobiliteit en kwaliteitsbewaking.

Pirtek Rotterdam-Zuid heeft een groot klantenbestand in een branche waar dagelijks machines worden ingezet die hydraulisch worden aangedreven. Onverhoopte stilstand van machines en installaties leidt vaak tot hoge kosten en productieverlies.

Namens het netwerk en Pirtek B.V. wensen wij Marc veel zakelijk succes toe.

foto 1: Marc (links) tekent het contract met algemeen directeur Harald Overwater (rechts);
foto 2: Marc toost met zijn echtgenote op de start van het eigen bedrijf

Meer informatie

Mail ons, indien u meer informatie wilt ontvangen over onze services en producten.

> Verzenden

De Pirtek mobiele 1-uur service 088 111 8888

Laatste nieuws

Pirtek blijft de vitale diensten steunen

Pirtek blijft de vitale diensten steunen

De cruciale dienstverlening blijft in de nieuwe lockdown doorwerken. Hiermee ook de servicebedrijven die zorgen dat deze diensten operationeel blijven.  Pirtek zet alles... MEER