Taking you to PayPal...

Loading...

Nieuws en media

Meer nieuws...

Pirtek tien jaar VCA gecertificeerd

De controle-audits door TUV Nederland voor het voortzetten van het Bedrijfs VCA*-certificaat zijn wederom positief verlopen.... Meer...

Pirtek blijft de vitale diensten steunen

De cruciale dienstverlening blijft in de nieuwe lockdown doorwerken. Hiermee ook de servicebedrijven die zorgen dat deze... Meer...

CORONA UPDATE: Pirtek werkt gewoon door

20-03-2020 | General

Pirtek 24/7 hydrauliek dienstverlening gaat gewoon door:

Ook bij Pirtek nemen we uiteraard alle mogelijke extra maatregelen om al onze klanten te kunnen blijven helpen met het continueren van hun operationele processen.

Wij helpen u graag verder met onze service:

Pirtek volgt strikt de adviezen en richtlijnen van het RIVM en het Ministerie van Buitenlandse Zaken op met als doel om verdere verspreiding van het Corona Virus en besmetting tegen te gaan. Daarom nemen onze monteurs de nodige hygiëne maatregelen zoals het dragen van handschoenen en houden ze minimaal 1,5 meter afstand tot de klant tijdens het verhelpen van de storingen. Indien u liever zo weinig mogelijk onderaannemers in uw bedrijf bezig wilt hebben kunt u ook zelf de hydrauliekslangen demonteren en voor ons klaar leggen. Wij halen ze binnen 1 uur bij u op en brengen de nieuwe slangen dezelfde dag bij U op het bedrijf. 

Aangepaste maatregelen op onze Pirtek Centers:

Onze klanten zijn nog steeds van harte welkom op onze centers.  Ook hier hanteren wij uiteraard de gepaste hygiëne maatregelen. Daarnaast ontvangen we maximaal 1 klant tegelijkertijd aan de balie. We doen uiteraard ons uiterste best om de wachttijden zo veel mogelijk te beperken.

Accountmanagers / klantrelatiemedewerkers:

Onze accountmanagers en klantrelatiemedewerkers blijven, vanuit huis, contact houden met onze klanten , zodat we direct op uw wensen kunnen inspelen. Laat het ons svp weten waar wij u kunnen helpen in deze voor iedereen zo bijzondere tijden.  

Heeft U een kapotte hydrauliekslang dan zijn we zoals altijd bereikbaar via ons landelijke nummer 088 111 8888 (en BE: + 32 (0) 78 051 888) en zijn we binnen 1 uur bij u op locatie. Ook blijven we bereikbaar via onze site, de Pirtek App en de regionale centers.

Meer informatie

Mail ons, indien u meer informatie wilt ontvangen over onze services en producten.

> Verzenden

De Pirtek mobiele 1-uur service 088 111 8888

Laatste nieuws

Pirtek tien jaar VCA gecertificeerd

Pirtek tien jaar VCA gecertificeerd

De controle-audits door TUV Nederland voor het voortzetten van het Bedrijfs VCA*-certificaat zijn wederom positief verlopen. Bij Pirtek zijn we er dan ook trots op dat we voor... MEER